Slett chat
Du kan enkelt slette Gruppechatter og Informasjonskanaler.
Bare chat-administratorer kan slette en chat. Ser du ikke Slett chat i tre-prikkmenyen, er du ikke administrator for chatten. Be en chat-administrator om å slette den, eller om å fjerne deg fra chatten.
Klikk på chatten du ønsker å slette, etterfulgt av dot-meny > Slett chat.
Det vil så komme opp et vindu der du bekrefter at du vil slette chatten. Husk at chatten ikke kan gjenopprettes om den slettes.
Alternativer til sletting av chat
Rediger en melding du har sendt