Gå til innhold
Norwegian Bokmål
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.

Velg hvem som kan se hvilke dokumenter

Se hvordan du styrer om et dokument skal være åpent for alle, eller bare for utvalgte personer.

 

Du må ha redigeringstilgang eller være eier av dokumentet for å endre hvem som kan se det.

Åpne dokumentet, og klikk på Del-knappen øverst til høyre.

📸 Skjermbilde: Dokumentets topplinje med "Del"-knappen markert.
 

I vinduet som åpnes er du på fanen Fil. Under Generell tilgang velger du mellom Alle brukere (alle med tilgang til lokasjonen eller organisasjonen kan se dokumentet) og Begrenset (kun de du legger til under "Personer med tilgang" kan se det).

📸 Skjermbilde: "Del"-vinduet med "Generell tilgang" og valget mellom "Alle brukere" og "Begrenset".
 

Velger du Begrenset, søker du opp navn, stillingstitler eller nøkkelroller i feltet Legg til personer, stillingstitler og nøkkelroller. Alle som legges til her, dukker opp i listen under Brukere.

Er dette et dokument i Organisasjonsfiler som er delt som Master, kan du i tillegg velge om dokumentet skal være synlig for Alle lokasjoner eller bare Valgte lokasjoner.

📸 Skjermbilde: Valg av "Valgte lokasjoner" med avmerkingsboksene for hver lokasjon.
 

Eieren av dokumentet har alltid full tilgang, uansett hva du velger her.

Nøl ikke med å ta kontakt med vår kundeservice dersom du har spørsmål 🤩